Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

I Wonder if...

"Uteliaisuudella on oma syynsä olemassaololleen. Tärkeintä on, ettei lopeta kyselemistä."

-Albert Einstein

Tervetuloa matkalainen! Olet näköjään eksynyt syvälle internetiin, mutta kerran kun nyt olet täällä, käy ilman muuta peremmälle!

Olet siis astunut (tai pudonnut, eksynyt, paennut tai muuten vain tullut) I Wonderlandiin, vuoden 2016 syksyllä perustettuun tarinasivustoon, jonne minä eli Ai, kirjoitan tarinoitani. Kirjoitan enimmäkseen fantasiaa ja fanfiktiota kirjoihin, joista pidän. Itse kukin voi siis käydä kurkkaamassa, jos täältä löytyisi jotakin, joka herättäisi edes hivenen mielenkiintoa. 

Tällä hetkellä sivusto on verrattain todella aktiivinen, sillä olen hyvässä vauhdissa 182, 5 päivää kestävässä kirjoitushaasteessa. (Mikäs se on? Sen kun menet ja otat selville ;) ) Muita tarinoita ei tule lukio- ja muiden kiireitten takia siis niin tiuhaan, mutta jotakin tulee silti melkein joka päivä. 

Mutta mitäs minä tässä jahkailen? Pitäisi olla jo kirjoittamassa seuraavaa lukua... täytyy siis rientää! Mutta sinä, vieras ole kuin kotonasi, ja jätä vaikka Vieraskirjaan tai cBoxiin merkki visiitistäsi. 

Adios, amigos!

-Ai

P.S. Kaikki kirjoitukset ovat omiani, joten arvostan todella, jos ette kopioi tarinoitani ja julkaise niitä ominanne. Inspiroitua niistä voi, mutta jos joku tarinoistani on hyvin vahvasti inspiraation lähteenä, olisi mukava jos siitä mainitaan ja minuakin informoidaan. Sitä vastaan en todellakaan ole :) (Ja pakko myöntää, että taidan elää sitä päivää varten, jolloin maailmasta löytyy Chalinea -fanfiktiota)

"Kirjoitan yksinomaan siksi, että saisin selville mitä ajattelen, mitä katson, mitä näen ja mitä se merkitsee. Mitä haluan ja mitä pelkään."

-Joan Didion

-> Sivuinfo <-

päivityksiä

12.12.2018 Kirjoitin haastetta ja vaikka kirjoitusinnostus ei tässä kuussa ole vielä ollut oikein kehuttava, olen sentään oppinut tavaksi kirjoitta, vaikka ei siltä tuntuisi.

11.12.2018 Oho, olen näköjään unohtanut päivittää tänne. Mutta olen muistanut kuitenkin kirjoittaa kirjoitushaastetta ja tänään otin itseä niskasta kiinni ja kävin vastaamassa vieraskirjaan tulleisiin viesteihin.

5.12.2018 Vaikka harvoin kirjoitankin jotain oikein veristä ja inhottavaa (koska en ole niin usein sellasisissa fiiliksissä että haluaisin tehdä niin), niin aina kun päädyn kirjoittamaan jotakin oikein pahaa ja pimeää, niin nautin siitä oikeasti niiiin paljon. Eli kirjoitushaastetta on nyt päivitetty (ja jos luette sen pätkän, niin en sitten ole psykopaatti, koetan vain kuvitella miltä jokin sellainen tuntuisi)

3.12.2018 Kirjotin aivan vähän ja valmistelin, että mitä ihmettä tuun kirjoittamaan tässä kuussa. Illalla ilmestyin vielä tyhjästä kirjoittamaan loppuun Letters from Chalinean toisen luvun, koska siihen löytyy nyt inspiraatiota (toisinkuin mihinkään muuhun näköjään ei)

©2018 I Wonderland - suntuubi.com